News

2018 y. June 2 d.

Kaip surasti prekę žemiausia kaina?

Kaip surasti prekę žemiausia kaina?

Internetiniuose puslapiuose galima rasti daug ir įvairių prekių. Visuomet norisi jas nusipirkti kuo pigiau, o už pristatymą mokėti kuo mažiau.
Mes Jums pateikiame kainų palyginimo sistemas, kur norimos prekės kainą galėsite palyginti su kitomis internetinėmis parduotuvėmis ir įsigyti prekę žemiausia kaina.

Kas yra kainų palyginimo sistema? Kainų palyginimo sistema- svetainėje, kurioje talpinamos skirtingų pardavėjų prekės su aprašymais ir kainomis. Kaip ji veikia? Kainų palyginimo sistemoje užtenka įvesti norimą prekės modelį ir sistema pateiks jums geriausią kainą. Pateikiama kaina, Jums padės geriau suprasti rinkos kainą. Taip pat sistema pateikia prekių katalogą, kuriame galima rasti tūkstančius plataus vartojimo prekių su nuotraukomis, techninėmis charakteristikomis bei skirtingų pardavėjų kainomis.

Taigi tam, kad išsirinktumėte tinkamiausią prekę, Jums nebereikės naršyti dešimtyje skirtingų svetainių, o sistemos pateiks Jums geriausią rinkos kainą.

VOKIETIJOJE 

  1. Idealo.de
  2. Preisvergleich.de
  3. Heise.de
  4. Geizhals.de
  5. Guenstiger.de
  6. Preissuchmaschine.de
  7. Pricerunner.de

ANGLIJOJE

  1. Idealo.co.uk
  2. Pricerunner.co.uk
  3. Pricechecker.co.uk
  4. Pricespy.co.uk
  5. Idealprice.co.uk

LENKIJOJE

  1. Ceneo.pl
  2. Skapiec.pl
  3. Cenowarka.pl

Pateikiame populiariausių kainų palyginimo sistemų naudojimosi pavyzdžius:

Vokietijoje ir Anglijoje 

Idealo.de ir Idealo.co.uk

Įrašykite prekės pavadinimą ir įveskite paieškos laukelį. Paieška leis pasirinkti prekės modelį, jeigu prekė turi tik vieną variantą, jus iš karto nukels į paieškos lauką.

 

Atlikus paiešką, „Idealo.de“ atrinks jums pasiūlymus nuo žemiausios iki didžiausios prekės kainos skirtingose parduotuvėse. Būtina atkreipti dėmesį ar į kainą įskaičiuotą pristatymo mokestis,ar papildomai prisidės prie prekės kainos.

Naudinga žinoti. Papildoma funkcija, prekių kainų palyginimas skirtinguose šalyse. Kairės pusės apačioje „Internationale Preise“ pateikiama tos pačios prekės kaina skirtinguose šalyse. 

LENKIJOJE

Ceneo.pl

Populiariausia kainų palyginimo sistema Lenkijoje, kuria pateikia geriausius pasiūlymus populiariausių internetinių parduotuvių. Įrašykite prekės pavadinimą ir spauskite „Szukaj“

Jei nežinote tiksliau pavadinimo, galite susirasti prekę pagal prekių kategoriją esančią kairėjo puslapio pusėje.

Nesuprantate Vokiškai, Lenkiškai ar kita kalba?

Neproblema, pasinaudokite „Google chrome“ naršyklės  vertimo funkcija ir ji jūsų norimą puslapį išvers į lietuvių ar kitą kalbą. Spauskite  dešinį kompiuterio pelės klavišą ir pasirinkite ‘Translate to………“.

 

Trūksta informacijos, turite papildomų klausimų? 

All news