News

2021 y. March 30 d.

Kur pirkti kokybiškus vitaminus?

Pasibeldęs pavasaris dažnai būna, kaip signalas, kad jei iki šiol nesirūpinome savo sveikata, pats laikas pradėti! 

Vienas iš populiariausių būdų stiprinti savo organizmą yra vitaminai. Ir žinoma, puiku, kai turime pakankamai laiko rūpintis subalansuota ir vitaminais praturtinta mityba, tačiau dažnai pritrunka laiko, žinių, o ir rasti ekologiškų daržovių bei vaisių tampa ne pačia lengviausia užduotimi. Tad puikia alternatyva tampa vitaminai! Bet, kai jų tokia gausybė, kokius rinktis ir kur jų įsigyti pigiau? Čia rasite visų mylimus vitaminus Lenkijos vaistinėse net iki 4 kartų pigiau nei Lietuvoje! 

 

PLAUKAMS, ODAI IR NAGAMS 

Turbūt viena aktualiausių moterų temų- ką gi daryti, kad plaukai būtų stiprūs ir sveiki, o oda švytėtų?

Labai svarbios medžiagos normaliai odos buklei palaikyti yra kolagenas, vynuogių sėklų ekstraktas, niacinas, cinkas, vitaminas A ir biotinas.

Tuo tarpu plaukams ir nagams itin svarbus cinkas bei selenas. Bet kur jų rasti? Dažna moteris rekomenduos malonaus skonio Biocell beauty shots, o Lenkijos vaistinėse juos galite įsigyti vos ne dvigubai pigiau! 

 

IMUNITETO STIPRINIMUI 

Šiuo metu laiku, nuovargis ir mieguistumas dažna problema. Tai gali signalizuoti, kad sėkmingam organizmo funkcionavimui trūksta svarbių medžiagų. Norint sustiprinti imuninės sistemos veikla ir ją palaikyti galite rinktis VITALIFE SHOTS. Jame esantys vitaminai B2, B6,  niacinas bei pantoteno rūgštis padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį. O cinkas, geležis, selenas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą. 

 

VAIKAMS 

Na ir žinoma visos svarbios medžiagos mažiesiems, tokios kaip omega-3, vitaminas D3, šeivamedžių vaisių ekstraktas bei daug kitų! MOLLER'S OMEGA-3 JUNIOR, Sambucus bei Equazen Eye Q yra puikus variantas vaikams ir dėl savo kramtomų gabalėlių ir guminukų formų. Vitaminai gali būti smagūs!  

Ieškai kitokių vitaminų? 

Vaistinių pasiūlymai:

Tuos pačius vitaminus Lenkijos vaistinėse galite įsigyti žymiai pigiau! Užsisakyk norimus vitaminus, o Pirkeu pasirūpins saugiu ir greitu pristatymu!

 

All news