News

2022 y. June 27 d.

Prekių nupirkimo paslauga

Išsirinkote norimas prekes Europos internetinėje parduotuvėje, tačiau susiduriate su sunkumais nusiperkant? O galbūt jums tiesiog reikalinga prekių nupirkimo paslauga? Dabar viskas dar paprasčiau! Norintiems įsigyti prekes užsienio parduotuvėse, siūlome prekių nupirkimo paslaugą.

Privalumai: 

Mažiau rūpesčių. Jums nereikės rūpintis užsienio elektroninių parduotuvių kalbos vertimais, pristatymo sąlygomis ar atsiskaitymo būdais.  

Saugumo garantija. Galėsite nesijaudinti, nes visais pirkimo klausimais su pardavėju, rūpinsimės mes. Gausite pardavėjo aprašymą atitinkančią prekę arba sutvarkysime grąžinimo procesus. Grąžinimas atliekamas pagal pardavėjo nurodytus grąžinimo terminus. 

Laiko taupymas. Nupirkimo užklausą pateikti užtruks vos per minutę, o apmokėjus kainos pasiūlymą, visus nupirkimo procesus atliksime mes. 

Kainos garantija. Jums nereikės konvertuoti valiutos ar ieškoti pardavėjo pristatymo kainos, visą tai PirkEU padarys už jus ir per 24 val. pateiks prekės kainos pasiūlymą.  

Į šios paslaugos kainą nėra įskaičiuotas prekės pristatymas iš užsienio sandėlio į Lietuvą. Prekei atvykus į mūsų užsienio sandėlį, prekę pasversime ir paskaičiuosime tikslią pristatymo į Lietuvą sumą, kurią turėsite apmokėti iki prekės atsiėmimo/išsiuntimo. 

 

Pasinaudokite paprasčiausiu būdu apsipirkti Vokietijos, JK, Lenkijos, Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Latvijos, Nyderlandų ir Čekijos parduotuvėse:

  • Išsirinkite patinkančią prekę bet kuriose Vokietijos, JK, Lenkijos, Ispanijos, Prancūzijos, Italijos, Latvijos, Nyderlandų ar Čekijos internetinėse parduotuvėse.
  • Pateikite prekės nuorodą ir papildomą informaciją nupirkimo paslaugos užsakymo formoje.
  • Per 24 val. gaukite galutinį kainos pasiūlymą. 
  • Jums patvirtinus užsakymą ir jį apmokėjus - atliksime prekių nupirkimą už Jus.

 

Nupirkimo paslaugos įkainiai

Prekės pristatymo iš Vokietijos, JK, Lenkijos, Ispanijos, Italijos, Prancūzijos, Latvijos, Nyderlandų ar Čekijos kaina, nėra įtraukta į kainos pasiūlymą - ji bus apskaičiuota gavus prekę į PirkEU sandėlį pagal standartinius PirkEU pristatymo tarifus.

Prekių nupirkimo paslaugos kaina priklauso nuo prekės vertės (jei pardavėjo pristatymas iki PirkEU sandėlio užsienyje yra mokamas, jis yra pridedamas prie prekės sumos). 

All news