News

2022 y. July 25 d.

Po Europą su PirkEU: linkėjimai iš Nyderlandų!

Mūsų dviejų savaičių trukmės pažintis su Prancūzija baigėsi – šios šalies miestai, stilingi žmonės ir parduotuvių asortimentas mums paliko neišblėstantį įspūdį!

Šiandien atvykome į paskutinę PirkEU kelionės po Europą šalį – Nyderlandus. Sakome LABAS ir siunčiame linkėjimus iš Amsterdamo! 

Ši tankiausiai apgyvendinta Europos šalis, kurioje dviračių yra daugiau nei gyventojų, savo tulpių laukais ir vingiuotais kanalais traukia turistus iš viso pasaulio! 

Ar žinojai, kad olandai išgeria daugiausiai kavos visoje Europoje, Gaudos sūris yra kilęs iš Nyderlandų, o Delfto miestas dėl savo ilgaamžių keramikos meistrystės tradicijų garsėja visame pasaulyje? Nyderlandai yra unikali ir spalvinga šalis, todėl ji tikrai turi ką pasiūlyti tiek trokštančiam pažinti šalį, tiek norinčiam apsipirkti žmogui. 

Norime, kad ir jūs susipažintumėte su garsiais Nyderlandų prekių ženklais ir atrastumėte populiarias Nyderlandų e-parduotuves, todėl iki rugpjūčio 14 dienos suteikiame 20% nuolaidą visų svorių siuntoms iš Nyderlandų!

Junkis į PirkEU kelionę po Europą ir keliauk su mumis kartu!

 

Ką verta nusipirkti iš Nyderlandų e-parduotuvių?

  1. Elektronikos prekės. Ar žinojote, kad vienas garsiausių elektronikos prekių ženklų pasaulyje Philips yra kilęs iš Nyderlandų? Rekomenduojame apsipirkti oficialioje Nyderlandų Philips e-parduotuvėje ir sutaupyti! 
  2. Apranga ir avalynė. Tikriausiai teko girdėti drabužių ir avalynės prekių ženklų pavadinimus, tokius kaip Mexx, C&A, G-Star RAW, BRONX arba Scotch & Soda. Visi jie yra kilę iš Nyderlandų, todėl rekomenduojame į juos atkreipti dėmesį kai planuosite savo apsipirkimą Nyderlandų e-parduotuvėse!
  3. Parfumerija. Nyderlandų e-parduotuvės siūlo įsigyti populiarius kvepalus geromis kainomis – įsigykite olandų dizainerių Viktor&Rolf bei kitus mėgstamus kvepalus iš e-parduotuvės Parfumswinkel pigiau! 

 

Kaip naudotis PirkEU paslauga?

  • Registruokis PirkEU platformoje.
  • Patvirtink registraciją ir gauk PirkEU pristatymo adresą Vokietijoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Anglijoje ir kitose Europos šalyse.
  • Išsirink  prekę užsienio el. parduotuvėje  (platus jų sąrašas pateikiamas čia).
  • Perkant prekę, jos pristatymui nurodyk PirkEU pristatymo adresą reikiamoje šalyje.
  • Gavę tavo prekę iš parduotuvės į savo sandėlį, mes ją pristatysime tau į Lietuvą.

Jei atrodo sudėtinga pirkti pačiam - naudokit mūsų prekių nupirkimo paslaugą! 

All news