News

2022 y. July 11 d.

Po Europą su PirkEU: linkėjimai iš Prancūzijos!

Sveiki! Atostogos Ispanijoje baigėsi – dvi savaitės praskriejo tiesiog žaibiškai! Pasimėgavome ispaniška saule, paragavome ką tik nuo medžių nuskintų apelsinų, aplankėme didžiuosius Ispanijos miestus ir, žinoma, apsipirkome. 

Šiandien pasiekėme kitą kelionės po Europą stotelę – Prancūziją. Siunčiame linkėjimus iš romantiškojo Paryžiaus! 

Turistų lankomiausia šalis pasaulyje, garsėjanti savo gastronominiu paveldu ir meile gyvenimui bei madai – tokia yra Prancūzija, kurią pamilsta kiekvienas!

Ar žinojai, kad Prancūzija pirmoji pasaulyje pradėjo masinę kvepalų gamybą, maža juoda suknelė buvo sukurta Prancūzijoje, o aukštoji mada gimė Paryžiuje? Būtent todėl ši šalis šiandien mums asocijuojasi su elegancija, mada ir stiliumi! 

Norime, kad ir jūs patirtumėte Prancūzijos žavesį, todėl iki liepos 31 dienos suteikiame 20% nuolaidą visų svorių siuntoms iš Prancūzijos!

 

Prancūzijos miestus ir miestelius tyrinėsime dvi savaites, o vėliau keliausime į kitą šalį – nepraleisk naujų nuotykių!

Junkis į PirkEU kelionę po Europą ir keliauk su mumis kartu!

 

Ką verta nusipirkti iš Prancūzijos e-parduotuvių?

  1. Kosmetika. Ne paslaptis, kad Prancūzijos grožio prekių ženklai yra populiarūs visame pasaulyje – Prancūzija turi gilias ir išpuoselėtas grožio industrijos tradicijas! Šiandien tai atsispindi aukštoje prancūziškų grožio produktų kokybėje ir grožio inovacijose, todėl rekomenduojame pasižvalgyti po Sephora ir geromis kainomis įsigyti ne tik savo mėgstamų prancūziškų prekių ženklų, bet ir kitos mėgstamos kosmetikos. 
  2. Parfumerija. Prancūzija garsėja ne tik kosmetika, bet ir savo kvepalų pramone – Prancūzijoje yra įsikūręs didelis skaičius garsiausių pasaulyje parfumerijos namų, o Prancūzijos Graso miestelis yra laikomas pasaulio parfumerijos sostine. Rekomenduojame kvepalų ieškoti e-parduotuvėje Parfumdo
  3. Drabužiai ir aksesuarai. Prancūzai garsėja geru skoniu ir laikui nepavaldžiu stiliumi bei tam skiria daug dėmesio, o didelė dalis garsių dizainerių yra kilę iš pasaulio mados sostinės – Paryžiaus. Dėl šių priežasčių Prancūzijos e-parduotuvėse tikrai rasite skoningų drabužių, aksesuarų ir papuošalų! Šiuo metu siūlome pasidairyti Zalando ir įsigyti prekių puikiomis išpardavimų kainomis. 

 


 

 

Kaip naudotis PirkEU paslauga?

  • Registruokis PirkEU platformoje.
  • Patvirtink registraciją ir gauk PirkEU pristatymo adresą Vokietijoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Anglijoje ir kitose Europos šalyse.
  • Išsirink  prekę užsienio el. parduotuvėje  (platus jų sąrašas pateikiamas čia).
  • Perkant prekę, jos pristatymui nurodyk PirkEU pristatymo adresą reikiamoje šalyje.
  • Gavę tavo prekę iš parduotuvės į savo sandėlį, mes ją pristatysim tau į Lietuvą.
  • Jei atrodo sudėtinga pirkti pačiam - naudokit mūsų prekių nupirkimo paslaugą! 
All news