News

2022 y. July 18 d.

Po Europą su PirkEU: prancūziškų prekių ženklų išpardavimai

Bonjour! Jau lygiai savaitę keliaujame po Prancūziją, todėl nusprendėme, kad atėjo laikas pasidalinti savo kelionės įspūdžiais!

Prancūzija mums atsiskleidė gražiausiomis savo spalvomis! Čia gali rasti visko – romantika ir mada alsuojantį Paryžių, Prancūzijos Rivjerą su balto smėlio paplūdimiais, Provansą su levandų laukais, o parduotuvių asortimentas taip pat pranoko mūsų lūkesčius! Na, o šiandien siunčiame linkėjimus iš Marselio – nors čia ir labai karšta, tačiau tikimės, kad vis tiek rasime progą susipažinti su miestu artimiau, o geriausių išpardavimų ieškosime internetinėse parduotuvėse. 

Kad apsipirkus nereikėtų visko vežtis į Lietuvą, nusprendėme, kad prekes užsisakysime į PirkEU sandėlį Prancūzijoje ir pasinaudosime 20% nuolaida siuntų iš Prancūzijos pristatymui į Lietuvą! 
 

 

Praeitą savaitę neatsispyrėme geroms kainoms ir nusipirkome kvepalų bei kosmetikos tiek sau, tiek lauktuvių bagažui. Jei netyčia praleidai mūsų atrinktus geriausius pasiūlymus ir pirmąją kelionės po Prancūziją dalį, juos rasi čia.

O šiandien skubame su jumis pasidalinti naujai atrinktais top pasiūlymais, kuriuos radome Prancūzijos e-parduotuvėse. Nepamiršk, kad iki liepos 31 dienos suteikiame 20% nuolaidą visų svorių siuntoms iš Prancūzijos, tad turi puikią progą susipažinti su Prancūzijos parduotuvių asortimentu ir pasinaudoti išpardavimais! 

Po Prancūziją keliausime dar savaitę, o tada mūsų laukia nauja kryptis – ar gali atspėti, kokia? 

Junkis į PirkEU kelionę po Europą ir keliauk su mumis kartu!

 

 

Kaip naudotis PirkEU paslauga?

  • Registruokis PirkEU platformoje.
  • Patvirtink registraciją ir gauk PirkEU pristatymo adresą Vokietijoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Anglijoje ir kitose Europos šalyse.
  • Išsirink  prekę užsienio el. parduotuvėje  (platus jų sąrašas pateikiamas čia).
  • Perkant prekę, jos pristatymui nurodyk PirkEU pristatymo adresą reikiamoje šalyje.
  • Gavę tavo prekę iš parduotuvės į savo sandėlį, mes ją pristatysim tau į Lietuvą.
  • Jei atrodo sudėtinga pirkti pačiam - naudokit mūsų prekių nupirkimo paslaugą! 
     
All news