News

2022 y. September 5 d.

Apsipirkimų maratonas TĘSIASI visą RUGSĖJĮ!!

Svarstai, ar tau tikrai reikia tos prekės, kurią pamatei Lenkijos internetinėje parduotuvėje? Abejoji, ar užsisakyti tą patikusį drabužį iš Vokietijos su super nuolaida? 

Norime išsklaidyti visas tavo abejones! 

Neribok savęs ir savo pirkinių, nes turime puikių žinių – IKI RUGSĖJO 30 DIENOS pratęsėme NEMOKAMĄ* prekių grąžinimą į PirkEU sandėlius Lenkijoje ir Vokietijoje

Todėl keliauk į pamėgtas Vokietijos ir Lenkijos online parduotuves, krauk prekių krepšelį neribodamas savęs ir apsipirk sumaniai su PirkEU! 

#apsipirkimumaratonas

 

*Nemokamo grąžinimo paslauga galioja prekių grąžinimui į PirkEU Lenkijos ir Vokietijos sandėlius. Prieš grąžindami netikusią prekę, taip pat pasidomėkite parduotuvės, kurioje apsipirkote, prekių grąžinimo politika. Nemokamas grąžinimas į PirkEU Lenkijos ir Vokietijos sandėlius galioja visoms prekėms, kurios sveria iki 30 kg. Daugiau informacijos apie grąžinimo sąlygas rasite čia

Apsipirkite Vokietijoje:

 

Apsipirkite Lenkijoje:

 

Kaip naudotis PirkEU paslauga?

  • Registruokis PirkEU platformoje.
  • Patvirtink registraciją ir gauk PirkEU pristatymo adresą Vokietijoje, Lenkijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Anglijoje ir kitose Europos šalyse.
  • Išsirink  prekę užsienio el. parduotuvėje  (platus jų sąrašas pateikiamas čia).
  • Perkant prekę, jos pristatymui nurodyk PirkEU pristatymo adresą reikiamoje šalyje.
  • Gavę tavo prekę iš parduotuvės į savo sandėlį, mes ją pristatysim tau į Lietuvą.
  • Jei atrodo sudėtinga pirkti pačiam - naudokit mūsų prekių nupirkimo paslaugą!
All news